Home » blog » Met deze tips word jij summer ready!

Gezonde Springende Mensen op het Strand deze Zomer

Met deze tips word jij summer ready!

Het is weer zover, de zomer komt er weer aan. Tijd om jezelf klaar te stomen. Heb jij de moed al opgegeven en denk jij wederom: ik begin volgend jaar wel opnieuw? Het is nog niet te laat! Wij gaan jou helpen om je body & mind helemaal summer ready te maken. Met deze tips ben je binnen no-time klaar voor de zomer!

Begin vandaag nog

Nee, niet na die ene verjaardag, borrel of na het weekend. Begin vandaag nog. Bestel een fijne sportoutfit. Ga naar de supermarkt voor lekkere en gezonde snacks. Maak vandaag al aanpassingen en ga knallend van start!

Regelmatig bewegen 

Het is tijd om structureel meer te bewegen. Naast knallen in de sportschool, kun je ook door de dag heen meer bewegen! Ga vanaf nu met de fiets naar het werk, of ga na het eten ‘s avond een half uur wandelen. Door iedere dag te bewegen activeer jij je lichaam en wordt het hierdoor gestimuleerd om energie (dus koolhydraten en eiwitten) te gaan verbranden. Dat betekent natuurlijk dat je automatisch ook meer calorieën verbrandt. 

Gebruik een voedingsschema

Wil je de controle niet kwijt raken en er zeker van zijn dat je resultaten gaat behalen? Gebruik dan een vast voedingsschema. Het is hierbij ook fijn dat je er zeker van bent dat je gebalanceerd eet en een goede verhouding aan eiwitten, vetten en koolhydraten binnen krijgt. Hierbij kom je niet in de verleiding om verkeerde keuzes te maken en geeft een schema hou vast. 

Blijf wel voldoende eten

We snappen dat je zo snel mogelijk resultaat wilt zien maar geduld en consistentie is een schone zaak. Ga niet (crash)diëten. Het volgen van een crashdieet of het doen van een kuur helpt vaak maar voor korte tijd. Grote kans dat je dit beperkt volhoudt en last krijgt van het jojo-effect. Ga in plaats daarvan op zoek naar een lifestyle die bij je past en die je ook echt kunt volhouden. Je zult zien dat dit op de lange termijn veel beter werkt.

Personal training 

Het is vaak lastig om het allemaal in je eentje te moeten doen. Schakel daarom de hulp in van professionals. Een personal trainer is een goede stok achter de deur. Wanneer je hebt afgesproken om te sporten kun je dit niet meer afzeggen. Ook zal de personal trainer regelmatig vragen hoe het met voortgang staat en ontstaat er een bepaalde bewijsdrang om het doel te behalen. Personal training in Amsterdam is daarom een aanrader voor iedereen! Vind een fijne personal trainer die goed bij je past. Is dat een personal training in Amsterdam centrum of ga je liever buiten sporten in het park? De keuze is aan jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *